Kære medlemmer af Næstved Sejlklub

 

Det er med stor glæde og stolthed, at jeg sender jer mine varmeste lykønskninger i anledning af vores sejlklubs 90-års jubilæum. 

Den 13. februar 1934 var der stiftende generalforsamling til dannelse af Næstved Sejlklub.

Det er en ære at være en del af en så fantastisk klub, hvor venskaber er blevet knyttet, og uforglemmelige sejloplevelser er blevet skabt gennem årene.

På denne særlige dag ønsker jeg at takke hver enkelt af jer for jeres dedikation og engagement i vores klub. Det er jeres lidenskab for sejlads og et godt klubliv, der har gjort vores klub til det, den er i dag - et hjem for sejlentusiaster, et sted hvor vi kan dele vores glæde ved havet og kammeratskabet på tværs af vores afdelinger.

Selvfølgelig skal vi fejre dette særlige jubilæum.  Hovedbestyrelsen og Aktivitetsudvalget er trukket i arbejdstøjet og vil vende tilbage med en plan for at fejre denne milepæl på passende vis, når det er blevet lidt lunere i vejret og vi har fået vores både i vandet. 

Indtil da lader vi os inspirere af vores fælles passion til sejlads og det stærke bånd, vi deler som medlemmer af vores klub.

Tillykke, kære medlemmer! Lad os sejle ind i fremtiden med optimisme og entusiasme, velvidende at vores 90-års jubilæum vil blive fejret med den værdighed og festlighed, det fortjener.

 

Med sejlerhilsner

 

På vegne af hovedbestyrelsen 

 

Torben Søndergaard Nielsen

Formand for Næstved Sejlklub